2024. május 01. 08:19

KezdőlapERCOstberg már várja, hogy ismét Paddonnal harcoljon

Ostberg már várja, hogy ismét Paddonnal harcoljon

-

Mads Ostberg nagyon örül, hogy Hayden Paddon is rajthoz áll a Kanári-szigetek Rallyn, így folytathatják azt a csatát, ami során az új-zélandi versenyző áll jobban a Fafe Rally után.

A Fafe Rallyn nagy csatát követően Hayden Paddon tudott nyerni és Mads Ostberg zárt a második helyen, köszönhetően Mikko Heikkila utolsó szakaszos defektjének is.

Az már régóta ismert volt, hogy a tavalyi magyar bajnok norvég versenyző indul a Kanári-szigeteken is, azonban Hayden Paddon is változtatott eredeti programján és elindul a spanyol ERC futamon is, aminek nagyon örül Ostberg is.

“Örülök, hogy Hayden is indul a Kanári-szigeteken – mondta Mads Ostberg az ERC hivatalos oldalának. – Vélhetően ott is, mint minden versenyen öt-hat versenyzőnek győzelmi esélye lesz és biztos vagyok benne, hogy Paddon is közéjük tartozik majd. Várhatóan ismét nagy csatát vívunk majd, mert szeretnénk mi is nyerni.”

A citroenes versenyző számára némileg ismerősek voltak a Portugál Rallyról a Fafe Rally szakaszai is, azonban a Kanári-szigeteken is indult már 2016-ban.

“A Kanári-szigeteken valóban indultam már korábban, ráadásul a családommal többször is jártunk már a szigeteken nyaralni, így jó emlékeket örzök onnan. A verseny szakaszai nagy kihívást jelentenek, nagyon szép gyorsaságik, de fizikálisan megerőltetőek, technikásak és gyorsak is egyben.”

Fotó: @World / Red Bull Content Pool

Friss