2024. április 30. 00:09

KezdőlapERCGyőzelemre fog hajtani Erik Cais a Rally Hungaryn

Győzelemre fog hajtani Erik Cais a Rally Hungaryn

-

Erik Cais hazai versenyén, a Barum Rallyn defekt miatt nem tudott elég jó eredményt elérni, azonban Rally Hungaryn már a győzelemért szeretne harcolni. 

Erik Cais defekt miatt nem tudott a győzelemért harcolni hazai ERC futamán, a Barum Rallyn, azonban a jövőben is ennek az eredménynek elérése a célja, legközelebb pedig a Rally Hungaryn próbál nyerni. 

“A Barum Rally második napján nagyon jó volt a tempónk, sokat már nem tudtunk volna javulni – mondta Erik Cais az ERC hivatalos oldalának. – Nyilván mindig lehet valamiben kicsit még fejlődni, de a tempóval nagyon elégedett voltam. Nem volt könnyű verseny, és nagyon elszomorított az első nap defektje. A jövőben tovább kell harcolnunk, hogy versenyt tudjunk nyerni, az éhség megvan a sikerre.” 

A cseh versenyző szerint képes lett volna akár Jan Kopeckyt is legyőzni Zlínben. 

“Lett volna esélyünk a győzelemre, de ami megtörtént, már nem tudod megváltoztatni. Nagyon gyorsan elveszítettem az esélyt a győzelemre, és már a következő versenyeinkre kell gondolnunk. Ami történt, megtörtént, de továbbra is folytatnunk kell ezt a jó tempót.” 

Cais legközelebb a Rally Hungaryn is indul, majd a Közép-Európa Rallyn már a WRC2-ben áll rajthoz

Friss