2024. április 29. 20:25

KezdőlapERCA Topp-Cars is bekerült az Év szervizcsapata díj várományosai közé - szavazzunk...

A Topp-Cars is bekerült az Év szervizcsapata díj várományosai közé – szavazzunk rájuk!

-

Az ERC ismét meghirdette azt a közönségszavazást, amelynek keretében a 2023-a szezon legnagyobb szerviz bravúrját keresik. A négy jelölt között a Topp-Cars is ott van.

Topp Zoltán csapata a Róma Rallyn vitte véghez azt a nem mindennapi feladatot, amivel kiérdemelték helyüket a négyes döntőben.

Az olasz ERC futam kvalifikációján László Martin és Berendi Dávid lecsúszott az útról, és bár sokáig úgy tűnt nem sikerül a Skodát időben kiszedni a szakadékból, végül eljutott az autó a szervizbe, ahol a Topp-Cars Rally csapata villámgyorsan megjavította, így végül a pécsi páros el tudott rajtolni a Colosseumnál rendezett 1.3 kilométeres gyorsaságin, amely több mint egy órányira volt a szervizparktól.

A szavazásba Chris Ingram csapatának Barum Rallyn bemutatott 15 perces váltócseréje, Hayden Paddon útszéli javítása a Róma Rallyn, és a Larsen Motorsport skandináviai üzemanyagszivattyú cseréje került még be. Utóbbi teljesítményben a különlegességet az jelentette, hogy a Larsen Motorsport szerelői egy ötórás túrával szerezték be a tartalék alkatrészt.

A tavalyi szavazáson magyar siker született, az Eurosol Racing Team Kanári-szigeteki munkáját díjazták a szurkolók.

Az idei szavazás az ERC hivatalos oldalán érhető el, szeptember 17-ig lehet voksolni a Topp-Cars csapatra.

Fotó: Topp-Cars Rally Team

Friss