2024. április 28. 21:24

KezdőlapERCSztárokkal teli ERC, fantasztikus ORB mezőny a Rally Hungaryn - Rally Hungary...

Sztárokkal teli ERC, fantasztikus ORB mezőny a Rally Hungaryn – Rally Hungary nevezési lista

-

Összesen 36 páros nevezett a Rally Hungary ERC mezőnyébe, a lista ugyan nem nagy, de annál több a végső győzelemre is esélyes sztárversenyző. 

Összesen 36 nevezés érkezett a Rally Hungary ERC mezőnyébe. 

Yoann Bonato, Efrén Llarena, Miko Marczyk, Mads Ostberg, Martins Sesks, valamint Turán Frigyes már mindannyian képesek voltak korábban ERC futamot nyerni, és pályáznak a Rally Hungary győzelmére idén is.  

Ugyancsak a győzelemért harcolhat Csomós Miklós, aki a Barum Rallyn első dobogós eredményét szerezte, valamint az idei magyar bajnok Vincze Ferenc, továbbá Mathieu Franceschi, Erik Cais, Filip Mares is. 

Egy jó eredményre azonban Josh McErlean, valamint a korábbi magyar bajnok Hadik András is esélyes lehet. 

Robert Daprá, Norbert Maior és Ola Nore jr. a junior ERC bajnoki címéért küzdenek meg. A 2WD mezőnyben ugyancsak jól szerepelhet Timo Schulz, aki kategóriát nyert a Barum Rallyn. A magyar versenyzők között pedig ott lesz az Eb mezőnyben Herczig Patrik, Hangodi Bendegúz is. 

Én nem szabad elfelejteni, hogy a 2019-es WTCR győztese, Michelisz Norbert is a nyíregyházi versenyen áll rajthoz első rally versenyén. 

Rally Hungary nevezések

A csak a HUMDA Országos Rally Bajnokság értékelésébe ugyancsak szép számú és erős mezőny nevezett. Ennek a nevezési listája itt található.

A historic nevezések később lesznek elérhetőek.

Friss