2024. április 28. 02:52

KezdőlapERCBónuszprogramot indít a Skoda az ERC-ben induló ügyfelei számára

Bónuszprogramot indít a Skoda az ERC-ben induló ügyfelei számára

-

A Skoda Motorsport 2024-ben komoly bónuszprogramot indít a Rally Európa-bajnokságon induló ügyfelei számára, ami még inkább felértékeli a dobogós eredmények értékét. 

A Skoda Motorsport bónuszprogramot indít azon ügyfelei számára, akik Fabia RS-sel, Fabia Rally2 evóval, vagy Fabia R5-tel versenyeznek az Európa-bajnokságon. 

A programba nevezett versenyzők dobogós eredménye esetén 28 000 eurós pótalkatrész vásárlási utalványt oszt szét a cseh gyártó: a győztes 15 000 eurós, a második helyezett 8 000 eurós, míg a harmadik helyezett versenyző 5 000 eurós vásárlási utalványt kap. A programba minden csapat nevezhet, amelynek az EU-ban vagy az Európai Gazdasági Társulás területén van a központja, valamint elhelyezik a Skoda emblémáját az autó motorháztetőjén és hátsó szárnyán. Az utalványok bármilyen alkatrész vásárlása során beválthatóak lesznek. 

“Szeretnénk bátorítani és motiválni a csapatokat, hogy autónkat válasszák a versenyzéshez – mondta Lucie Bortová, a Skoda Motorsport ügyfélprogramjának vezetője. – Egyúttal szeretnénk erősíteni a Skoda pozícióját az ERC-ben. Az a csapat, mely egy Skodával bajnoki címet tud nyerni az ERC-ben egy 50 000 eurós kedvezményt is kap, amit Skoda Fabia RS Rally2 autó vásárlása esetén tud felhasználni 2025-ben. Ez a díj az ERC-ben legsikeresebb ügyfélcsapatunk teljesítményét ismeri el és komoly finanszírozási segítséget nyújt a 2025-ös szezonjához.” 

A Hyundai Motorsport kihívást indított ügyfelei számára

A Skoda Motorsport továbbá lehetőséget fog biztosítani ERC és WRC versenyeken, ahol ügyfelei lehetőséget kapnak, hogy alkatrészt vásároljanak a versenyek szervizparkjában, ezáltal pedig folytatni tudják a versenyt. 

“Az, hogy egy pótalkatrészekkel teli teherautó legyen elérhető a kiválasztott versenyek szervizparkjában, komoly támogatást biztosít ügyfeleink számára.” – mondta Radek Tesinsky, az ügyfélprogram logisztikájáért felelős vezető. 

“Ezzel a programmal a célunk, hogy minél több skodás versenyző tudja befejezni a versenyeket.” – magyarázta Bortová. 

További részletek

Friss