2024. április 28. 05:33

KezdőlapERCEfrén Llarena hazai versennyel kezdi a felkészülést a Rally Hungary-re

Efrén Llarena hazai versennyel kezdi a felkészülést a Rally Hungary-re

-

A 2022-es Rally Európa-bajnok, Efrén Llarena idén is a kontinensbajnokságon áll rajthoz, a Rally Hungaryre már hétvégén megkezdi a felkészülést egy spanyol versenyen.

Efrén Llarena 2022-ben az MRF Tyres csapatával megnyerte a Rally Európa-bajnokságot, a tavalyi szezon azonban kevésbé sikerült számára jól és év végén a negyedik helyen zárt.

A spanyol versenyző idén is az indiai gumigyártó támogatásával és Skoda Fabia RS Rally2-vel áll rajthoz az ERC-ben, a Rally Hungaryre-való felkészülést pedig a hétvégi Rally Tierras Altas de Lorca versenyen kezdi, a Spanyol Szuperbajnokság szezonnyitóján nyolc gyorsaságin 108.46 km versenytávot kell teljesíteni.

Llarenának olyan versenyzőkkel kell megküzdenie a győzelemért, mint a bajnokság címvédője, José Antonió Suárez, valamint Gus Greensmith, aki a Szafari Rallyra fog a versenyen készülni. Mindhárman Fabia RS-sel állnak rajthoz.

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek:https://rallyhungary.com/jegyek/

Friss