2024. április 16. 21:36

KezdőlapERCJó eredménnyel alapozná meg Turán Frigyes és Zsiros Gábor az idei évet...

Jó eredménnyel alapozná meg Turán Frigyes és Zsiros Gábor az idei évet a Rally Hungaryn (videó)

-

Turán Frigyes és Zsiros Gábor vendégeskedtek a Motorsport Mania podcastjának legutóbbi adásában. A hét év után ismét összeülő páros beszélt a közös versenyzés újrakezdéséről, a Rally Hungaryról és a 2024-es ORB-célokról is. 

A 2016-os Mikulás Rally után ül ismét egy autóba Turán Frigyes és Zsiros Gábor, amikor az április 12-14. között megrendezésre kerülő Rally Hungaryn elkezdi a 2024-es szezont. Hét év nagy idő, azonban a Motorsport Mánia podcastjának vendégeként a Volkswagen Polo R5-tel versenyző páros elárulta, hogy az ismételt összeszokás valószínűleg gyorsan fog menni.

Turán Frigyes elmondta azt is, hogy a Rally Hungary előtt két tesztet terveznek, mert az ERC- és ORB-szezonnyitó futamon nem feltartott kézzel szeretnének indulni. Az 50 éves pilóta hozzátette, örül annak, hogy az év első versenye nemzetközi futam lesz, mert plusz motivációt jelent a nemzetközi mezőny. 

A podcastból érdekes kulisszatitkok is kiderülnek.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss