2024. május 03. 03:14

KezdőlapERCAz MRF Team bejelentette 2024-es ERC-csapatfelállását

Az MRF Team bejelentette 2024-es ERC-csapatfelállását

-

Három párossal áll rajthoz az MRF Team a 2024-es ERC-versenyeken, az indiai gumigyártó csapatát Martins Sesks, Efrén Llarena és Andrea Mabellini fogja alkotni. 

Martins Sesks tavaly a második, míg Efrén Llarena a 2022-es Európa-bajnoki cím után 2023-ban negyedik lett az ERC-ben, Andrea Mabellini pedig tavaly hat versenyen indulva a 16. helyen zárt év végén. 

Sztárokkal teli, 57 fős mezőny áll rajthoz a Rally Hungary ERC-mezőnyében

Sesks az idei évre azonban lecseréli korábbi Skodáját és Toyotával áll rajthoz az ERC-futamokon, így a jövő heti V-Híd Rally Hungaryn is. 

Efrén Llarena azonban idén is sem vált autót és Skoda Fabia RS Rally2-vel folytatja Eb-karrierjét, Mabellini ugyancsak a cseh márkával lesz látható. 

Martins Sesks is Toyotával érkezik a Rally Hungary-re

Az MRF ügyfélprogramjának részeként Giacomo Costenaro csak néhány futamon fog indulni az Eb-n. 

“Egy nagyon erős felállással felkészültünk az idei ERC-szezon kihívásaira – mondta Vivek Ponnusamy, az MRF Tyres Europe vezérigazgatója az ERC hivatalos oldalának. – Martins, Efrén és Andrea már komoly eredményeket értek el korábban is, ezért döntöttünk úgy, hogy velük folytatjuk így folytonosságot is teremtve projektünk számára, melynek célja a minél jobb eredmények mellett a gumiabroncsaink fejlesztése. Minden adott, hogy idén is a legjobb eredményekért harcoljunk, és ezt már a V-Híd Rally Hungaryn szeretnénk elkezdeni.” 

Friss