back to top
2024. május 21. 19:01

KezdőlapERCPaddon bizakodva várja a Kanári-szigetek Rallyt

Paddon bizakodva várja a Kanári-szigetek Rallyt

-

Hayden Paddon és John Kennard számára az ERC idei második versenyén jön el az a pillanat, amikor már ismerős pályákon tudnak versenyezni, ezért bizakodóak a spanyol verseny előtt. 

Hayden Paddon és John Kennard tavaly indult először a Kanári-szigetek Rallyn és azonnal a második helyen tudtak zárni. Idén már egy kis tapasztalattal tudnak ismét visszatérni a versenyre. 

“Tavaly már szereztünk némi tapasztalatot a Kanári-szigeteken, ezért jó lesz egy olyan versenyen indulni, ami már nem ismeretlen – mondta Hayden Paddon. – Örömteli, hogy fejlesztés történt az autó motorján, de más kisebb módosítások is el lettek végezve. Izgatottan és bizakodva várjuk az idei versenyt.” 

19 pontot ugyan tudott az új-zélandi páros gyűjteni a V-Híd Rally Hungaryn, azonban teljesen nem voltak elégedettek a negyedik helyezéssel. 

“Jó volt néhány pontot szerezni Magyarországon, de az eredmény nem az lett, amit szerettünk volna. Ezért a Kanári-szigeteken szeretnénk javítani és szeretnénk a legtöbb pontot szerezni. Szeretnénk idén minél több ERC-futamot megnyerni, amihez a kellő motivációnk is megvan.” 

Paddon szerint a veszprémi szezonnyitón is jól látszott, hogy az idei ERC-szezon is nagyon sok esélyes. 

“Magyarországon nem sikerült dobogón zárni, azonban a legnagyobb riválisainknak sem sikerült elég jól az a verseny. Azt gondolom, hogy akár 15 versenyző is képes lehet győzelemért harcolni az idei bajnokság során. Minden versenyen másképp alakulhatnak az erőviszonyok és azoknak a személye, akik képesek a győzelemért harcolni. Fontos, hogy folyamatosan az élmezőnyben tudjunk lenni és mindig sok pontot szerezzünk.” 

Friss