back to top
2024. május 19. 17:15

KezdőlapERCNem indult jól az ERC-szezon az MRF Team versenyzőinek

Nem indult jól az ERC-szezon az MRF Team versenyzőinek

-

Az elmúlt két évben alig akadt olyan verseny, ahol ne az MRF Team versenyzői játszották volna az egyik főszerepet, ehhez képest idén két verseny után Andrea Mabellini érte el a legjobb eredményt, a Rally Hungaryn zárt a hetedik helyen. 

A Rally Hungaryn az MRF Team versenyzői közül Andrea Mabellini a hetedik lett, míg Efrén Llarena és Martins Sesks is kiesett. Azonban ennél is gyengébben szerepelt a csapat a Kanári-szigetek Rallyn, ahol bár mindhárom versenyző célba ért, de Llarena 11., Mabellini 17., míg Sesks 24. helyen zárt. 

“Igazából minden gyorsaságin jó munkát végeztünk a Kanári-szigeteken – mondta Efrén Llarena az ERC hivatalos oldalának. – Mindent igyekeztünk megtenni a jó eredmény érdekében, de nyilván csalódott vagyok, mert dobogóért szerettünk volna harcolni. Úgy éreztem, hogy a tempóm jó, de az eredmények nem ezt mutatták. Összességében csalódást keltő hétvégénk volt, de már a következő versenyre, Svédországra koncentrálunk.” 

“Nagyon kemény hétvége volt a Kanári-szigeteken és nem egészen erre számítottunk – mondta Mabellini. – A jövőben jól felhasználható tapasztalatokat szereztünk, amikkel javulni tudunk a következő versenyeken.” 

„Sikerült növelni aszfaltos tapasztalatunkat – mondta Sesks. – Tudjuk, hogy van még min dolgozni az aszfaltos versenyeken, ezért most megbeszéljük a csapattal, hogy miként tudnánk gyorsulni. Svédországban és Észtországban azonban már a győzelemért szeretnénk harcolni.” 

Június 13-15. között a svéd Skandináv Rallyval folytatódik az Európa-bajnokság. 

Friss