back to top
2024. július 27. 01:23

KezdőlapERCÁruházi parkolóban indul a Skandináv Rally

Áruházi parkolóban indul a Skandináv Rally

-

Június közepén a BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia egy látványos szuperspeciál szakasszal kezdődik, amely a névadó szponzor egyik áruházának parkolójában lesz.

A barkácsáruházairól ismert vállalat Välsviken bevásárlóközpontban levő áruháza előtt rendezik június 13-án, csütörtökön az első szakaszt a Skandináv Rallyn. A szervezők szerint a Karlstadban található BAUHAUS áruház körüli szakaszról szóló ötlet tavaly merült fel, és azóta folyik a munka a projekt megvalósításán.

„A javaslat eredeti változatában közvetlenül a főbejárat előtt volt egy nézőtér. Ezt a a verziót azonban félre kellett tenni, mivel nehéz volt megoldást találni az aréna építésével járó összes logisztikai feladatra, az áruház látogatóival és áruszállításával együtt” – magyarázta Johan Saxne, a BAUHAUS marketingigazgatója, és azt is hozzátette, hogy végül sikerült megoldani, hogy közvetlenül a főbejárat előtt legyen a szuperspeciál.

Fotó: V-Híd Rally Hungary/MGR Images

„Számunkra, mint szervezők számára fontos volt, hogy Karlstadban egy igazán jó rallyszínpadot és arénát hozzunk létre, ahol a közönség könnyen és közelről megtapasztalhatja a rallyt és a bulit. Ugyanakkor szinte lehetetlennek tűnt, hogy a névadó szponzorunkkal való partnerségünket ilyen módon köthetjük össze, és az üzletet a verseny részévé tehetjük” – mondta Glenn Olsson, a BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia vezérigazgatója.

Az ötletelésnek itt nem szakadt vége, a szervezők egészen őrült verziókat is számításban vettek:  „A televízió számára valószínűleg az üzleten való áthaladás is izgalmas dolog lett volna. De a közönség és a helyszíni látogatók számára a bejárat előtti fő arénával való felállás teljesen egyértelmű; most lehetőségünk van arra, hogy azt tegyük, amit a kezdetektől fogva szerettünk volna” – árulta el Olsson, hogy az is eszükbe jutott, hogy a szakaszt átvezessék az áruházon (valószínúleg a nyitott kertészeti részre gondoltak).

A szuperspeciál június 13-án, csütörtökön 20:05-kor kezdődik. De már előtte is rengeteg programot szerveztek. A versenyautók felsorakoztatása, a versenyzői interjúk, autogramosztás, élő előadások és a hivatalos megnyitó ünnepség is a show része lesz, az arénában étel- és frissítőstandok, kiállítók és a rajongók számára kipróbálható aktivitások állnak majd rendelkezésre.

 

Friss