back to top
2024. június 21. 22:09

KezdőlapERCA hatalmas svéd esőben is folytatódott Solberg és Paddon csatája 

A hatalmas svéd esőben is folytatódott Solberg és Paddon csatája 

-

A délutáni első két szakaszon is folytatódott Oliver Solberg és Hayden Paddon között az adok-kapok a Skandináv Rallyn, pedig ekkor már az esővel is meg kellett küzdeni. 

A csütörtöki szuperspeciál és a délelőtti négy szakasz után Oliver Solberg 1.4 másodperc előnnyel vezetett a svéd Skandináv Rallyn Hayden Paddon előtt,  

Solberg óriási csatában vezet a Skandináv Rallyn Paddon előtt péntek délben

ez a szoros verseny pedig a délutáni első két pályán is folytatódott. 

A verseny hatodik gyorsaságiján ugyan Solberg 2.6 másodpercre növelte előnyét, azonban a második szakaszon volt, ahol esett, volt, ahol zuhogott, és volt, ahol nem esett az eső, ilyen körülmények között pedig Paddon volt a gyorsabb, így 1.3 másodpercre csökkentette ismét hátrányát. 

A harmadik helyről még Martins Sesks várhatta a délután a szervizelés idején, azonban a második délutáni pályán az esőtől alig látta az utat is a lett versenyző, így Mikko Heikkila, Frank Tpre Larsen és Mathieu Franceschi is megelőzte, azonban a harmadik helyért folytatott csata is folytatódni fog még. 

A hetedik helyre lépett Mads Ostberg délután és a harmadik helytől is csak 11.1 másodperc választja el. 

Az első tíz versenyző sorát pedig Isak Reiersen, Eyvind Brynildsen és Miko Marczyk zárja. 

A verseny egyetlen magyar párosa, Herczig Patrik és Varga Kristóf a Junior ERC mezőny hetedik helyén áll az első délutáni pálya után. 

Még két szakasz van hátra a mai programból az ERC idei harmadik futamán. 

Eredmények

Friss