2024. április 26. 12:32

KezdőlapF1Hungary For More - a McLaren magyar hétvégéje

Hungary For More – a McLaren magyar hétvégéje

-

Talán több volt a csapat teljesítményében annál, amit a McLaren a Forma-1-es Magyar Nagydíjon mutatott. Videójuk címe is ezt sugallja.

Tele pozitivitással és tele optimizmussal érkezett meg a McLaren, valamint két versenyzője, Lando Norris és Daniel Ricciardo Magyarországra. Alapvetően minden okuk meg is volt erre, hiszen a páros mindkét tagja pontot tudott szerezni az előző két futamon egyaránt.

Maga a magyar futam is lehetővé tette azt, hogy aki kellően opportunista, az a zavarosban is halászni tudjon. Elvégre Max Verstappen a tizedik helyről indulva nyerte meg a futamot úgy, hogy még meg is forgott a győzelem felé vezető úton.

A McLaren pohara a Magyar Nagydíj végén inkább félig üres volt. Lando Norris ugyanis hiába indulhatott a negyedik helyről, bár pontot ugyan szerzett, de csak a hetedik helyért járó hatot. A csapattárs, Daniel Ricciardo szintén jó eséllyel pályázott valami hasonlóra. Az ausztrál viszont reménytelenül messze, a 15. helyen, körhátrányban ért célba.

Így nézett ki a McLaren Magyar Nagydíja a kulisszák mögött – benne a lelkes szurkolókkal, a változékony időjárással és a kissé félresikló futammal:

Forrás:YouTube

Friss