2024. március 29. 09:10

KezdőlapF1Horrorisztikus jegyárak várhatnak az F1 rajongókra Las Vegasban

Horrorisztikus jegyárak várhatnak az F1 rajongókra Las Vegasban

-

Egy vendéglátóipari óriásvállalat, az MGM Resorts a hírek szerint akár 25 millió dollár értékben is vásárolhat jegyeket a jövő évi Las Vegas-i Nagydíjra.

A Sports Business Journal értesülései szerint a jegyekből szállás- és rendezvénycsomagokat fog összeállítani a cég, amelyek árai akár a 100 000 dollárt, azaz a 40 000 000 forintot is elérhetik.

Az MGM Resorts vezérigazgatója, Bill Hornbuckle elmondta, hogy a környékbeli szobák akár háromszorosába is kerülhetnek a szokásos árnak a versenyhétvége alatt.

Három verseny az államokban

Las Vegas 2023-ban ad otthont először nagydíjnak, és a harmadik amerikai futamként csatlakozik a versenynaptárhoz Austin és Miami mellett.

A Las Vegas-i eseményt nagy várakozás előzi meg, Steve Sisolak, Nevada állam kormányzója kijelentette, hogy az esemény az F1 „zászlóshajója” lesz.

Az Forma-1 is nagy összegeket fektetett be a versenybe, egy 240 millió dolláros telket vásároltak Las Vegasban, ahol a paddockot fogják kialakítani.

A kaotikus éjszakai életéről ismert Las Vegas a hagyományoktól elszakadva szombaton rendezi majd első nagydíját.

A verseny ottani idő szerint 2023. november 18-án, este 10 órakor kezdődik majd.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss