2024. április 19. 14:30

KezdőlapF1Nagy újítással készül 10. évfordulójára az amerikai pálya

Nagy újítással készül 10. évfordulójára az amerikai pálya

-

A Circuit of The Americas bejelentette, hogy az október 21. és 23. között megrendezésre kerülő Egyesült Államok Nagydíjra, amelyen az austini pálya 10. évfordulóját ünnepli, egy plusz lelátót épít.

Az új lelátó a pálya belső oldalán, közvetlenül a hármas-ötös kanyar után lesz, és remek kilátást nyújt majd az autókra, mielőtt azok felfelé fordulnának a hatos-nyolcas kanyarok felé.

Az emelvény központi elhelyezkedése biztosítja majd, hogy a versenyhétvégén minden tevékenység, beleértve az étkezést, a szórakozást és az árusítást is, könnyen elérhető legyen.

Több évnyi töretlen munka után ez a hihetetlen helyszín, amit mindig is szerettünk volna létrehozni, végre valósággá vált.” – mondta Bobby Epstein, a Circuit of the Americas elnöke.

A most bejelentett építmény csak egy a számos új fejlesztés közül, amelyek célja, hogy még jobbá tegyék a szurkolói élményt.

Ez a lelátó lehetővé teszi számunkra, hogy a campus egy teljesen új részét nyissuk meg a programok és a bővülő kínálat számára.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:gpblog.com

Friss