csütörtök, október 6, 2022
KezdőlapF1Kínos baki: Russell autója a kavicságyban ragadt az Olasz Nagydíj előtt

Kínos baki: Russell autója a kavicságyban ragadt az Olasz Nagydíj előtt

-

- Hirdetés -

Nem indult zökkenőmentesen az Olasz Nagydíj felvezetése George Russellnek, a Mercedes versenyzőjét a pilótaparádén körbeszállító oldtimer ugyanis nem érkezett meg a célegyenesbe. Mint kiderült, nem véletlenül.

Az Olasz Nagydíjon szokás szerint nem egy kamionnal, hanem oldtimerekkel viszik körbe a versenyzőket a pilótaparádén, ezek az autók pedig – legyenek bármennyire gondosan karbantartva – olykor bemondják az unalmast. Ilyet már láttunk korábban is, most viszont nem ez történt, hanem az autó sofőrje egyszerűen beragadt a Parabolica-kanyar kavicságyába, amit az egyik szurkoló közzé is tett a Twitteren. Hogy mit keresett a bukótérben, arról nincs információnk…

- Hirdetés -

Russell így hiába várta a fuvarját a célegyenesben, végül kénytelen volt bepattanni Pierre Gasly mellé, hogy az Alpha Tauri pilótájával közösen integesse végig a tiszteletkört. A jelek szerint pedig nemcsak Russell, hanem Sergio Pérez autójával is történhetett valami, a Red Bull ugyanis közzétett egy videót arról, hogy a két pilótájuk két külön autóban ülve indult el a parádéra, de a kör végén már mindketten a Max Verstappennek kijelölt kocsiban érkeztek. meg.

- Hirdetés -

Friss