back to top
2024. szeptember 20. 01:48

KezdőlapF1Szürreális történet: Verstappen a kanapéról felugorva FaceTime-ozott az őt felismerő drukker családjával

Szürreális történet: Verstappen a kanapéról felugorva FaceTime-ozott az őt felismerő drukker családjával

-

Miután bizonygatnia kellett, hogy tényleg ő az, és nem a hasonmása, Max Verstappen megmutatta egy Forma-1-rajongónak, hogy mennyire jó fej a magánéletben.

Kissé szürreális, ám – amennyiben igaz – nagyon kedves kis történetet kapott fel a Reddit Max Verstappenről, amit egy Forma-1-rajongó posztolt a saját Instagramjára. A férfi első találkozását idézte fel a holland pilótával, akiről nem hitte el, hogy valóban ő az, Verstappen végül azonban meggyőzte, hogy tényleg vele van dolga.

„Négy-öt Forma-1-es futamra látogatok el egy évben, és mivel otthonról dolgozom, egy elég tré esti félállást kell vállalnom, hogy finanszírozzam ezeket a kalandokat. Ehhez a munkához pedig hozzátartozik, hogy bemegyek az emberek házába.”

„Egyszer London gazdag részén mentem egy házba, és miközben udvariasan beszélgettem egy hölggyel a bejárati ajtóban, láttam ezt a kölyköt, ahogy ott terpeszkedett a kanapén, mint egy tinédzser, és Netflixet nézett. Továbbra is rápillantottam néha, miközben még vagy két percig beszélgettem a nővel. Végül azt mondtam, »Bas..a meg, [megkérdezem]. Tudom, hogy csak egy kölyök vagy, de mondták már, hogy úgy nézel ki, mint Max Verstappen?« Erre a srác felugrott és azt mondta: »Én vagyok az! Én vagyok Max Verstappen!«”

„»Menj a francba, ne beszélj baromságokat«, mondtam neki, mire elővette a telefonját és elkezdett mindenféle fotókat, videókat és Instagram-oldalakat mutogatni magáról és a Red Bull-csapatról. Random kérdésekkel is bombáztam az utolsó versenyről, amin kint voltam, csak, hogy biztosra menjek.”

„Ezután megkérdezte, hogy »Mit szeretnél? Akarsz egy fotót, vagy videót, vagy szeretnéd, hogy FaceTime-ozzak valakivel? Ezután pedig vagy tíz percen át FaceTime-ozott a teljes családommal és barátaimmal, majd fotózkodtunk, és VIP-jegyeket ígért a következő versenyre, amelyre elmegyek. Már 20 pilótával találkoztam, de őszintén mondom, ő volt a legkedvesebb mind közül.”

Hogy pontosan mikor történhetett az eset, arról a férfi nem írt, de valószínűleg valamikor 2017 és 2020 között, Verstappen ugyanis ebben az időszakban sűrűn utazott korábbi barátnőjéhez, Dilara Sanlikhoz a brit fővárosba.

Persze joggal merül fel, hogy mindez csak kitaláció, ami természetesen benne van a pakliban, de a férfi mindenképp találkozott a holland pilótával, amire az EZ A FOTÓ a bizonyíték.

Friss