2024. április 20. 11:53

KezdőlapF1Kiderült, mikor rajtolhat el az elhalasztott Szingapúri Nagydíj

Kiderült, mikor rajtolhat el az elhalasztott Szingapúri Nagydíj

-

Több mint egy órával, helyi idő szerint 21 óra 5 percre, magyar idő szerint 15 óra 5 percre halasztották a Szingapúri Nagydíj rajtját, miután valamivel több mint egy órával a 20 órára tervezett rajt előtt leszakadt az ég.

Nem kezdődött el a tervezett időben az idei Szingapúri Nagydíj, mert óriási esőzés sújtotta a pályát. A versenyirányítás végül úgy döntött, hogy 20:25-kor (magyar idő szerint 14:25) nyitja ki a bokszutcát, és 20:35-kor zárja, a felvezető kör pedig 21:05-kor, tehát a tervezettnél egy órával később indul el.

Mivel a kezdési időponttól kezdve 3 óra áll rendelkezésre a verseny befejezésére, az sem elképzelhetetlen, hogy a pilóták helyi idő szerint hétfőn érnek majd célba, de ez tényleg csak abban az esetben fordulhat elő, ha még a rajt előtt újabb halasztás lesz. Amint elrajtolt a mezőny, onnan számítva legfeljebb két óra áll rendelkezésre a verseny befejezésére.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss