2024. március 28. 23:47

KezdőlapF1Bejelentést tett a Hungaroring - jó hírt közöltek a magyar F1-es drukkerekkel

Bejelentést tett a Hungaroring – jó hírt közöltek a magyar F1-es drukkerekkel

-

Az idén rekordot döntött a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszíni nézettsége, és már most szinte borítékolható, hogy jövőre is teltház lesz a Hungaroringen. Emiatt a Hungaroring Sport Zrt. már most úgy döntött, hogy extra lelátókat épít.

A Forma-1 globális népszerűségének növekedésével a Magyar Nagydíj népszerűsége is rohamosan nő. Ezt már az idei és tavalyi verseny alatt is tapasztalni lehetett, az pedig, hogy a Hungaroring Sport Zrt. tájékoztatása szerint az állandó lelátókon már csak elvétve lehet szabad ülőhelyet találni a 2023-as futamra, azt mutatja, hogy jövőre ismét minden eddiginél több néző látogathat ki a mogyoródi aszfaltcsíkra.

Ezért a Hungaroring vezetősége úgy döntött, hogy az idei futamhoz hasonlóan jövőre is pluszlelátókat épít. Ezt a döntést az idei futam előtt viszont csak februárban kellett meghoznia a pályának, míg most már a versenyt megelőző év októberében sor került rá, annyira nagy a kereslet a jegyek iránt.

Magyar Nagydíj, 2022
100 ezer ember követte a helyszínről a 2022-es Magyar Nagydíjat Fotó: Hungaroring
„Csak ismételni tudom magam: a Formula 1 népszerűsége folyamatosan nő – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Az idei Magyar Nagydíj vasárnapján kitehettük a megtelt táblát: százezer ember szurkolta végig a helyszínen a futamot, és minden jel arra utal, hogy jövőre is meg tudjuk ezt ismételni, sőt, gondolkodunk különféle megoldásokon, amelyekkel akár túl is szárnyalhatjuk. Nagyon jó érzés, hogy a szurkolók ennyire szeretik a pályánkat, s hogy ennyire szeretik az autósportot.”
Az elnök-vezérigazgató azt is elárulta: elsőként a Silver6 tribünt nyitják meg, amelyre a belépőket a www.gpticketshop.hu oldalon lehet megváltani.
A magyar szurkolók figyelmét felhívta tovább arra, hogy a kifejezetten nekik kijelölt, kedvezményes árú Klub tribünre már elfogytak a jegyek, és Klub álló jegyből sincs már túl sok.

Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss