2024. március 29. 14:29

KezdőlapF1Ló a paddockban: Ricciardo így érkezett meg az USA Nagydíjra (videó)

Ló a paddockban: Ricciardo így érkezett meg az USA Nagydíjra (videó)

-

Ilyet alighanem még senki nem csinált: Daniel Ricciardo cowboy szerelésben, country énekessel az oldalán, egy lovon érkezett az USA Nagydíjra.

A köztudottan Amerika-őrült Daniel Ricciardo igencsak hatásos belépőt produkált az USA Nagydíj pénteki napján, ugyanis lóháton érkezett meg az austini pálya paddockjába. De nem csak úgy simán belovagolt ám, hanem mindezt amerikai zászló mintás cowboy szerelésben tette, miközben egy country énekes gitározott és énekelt mellette. Íme:

A Sky Sportsnak nyilatkozva az utolsó négy mclarenes futamára – és könnyen lehet, hogy élete utolsó négy F1-es versenyére – készülő ausztrál pilóta elmondta, csak egy kis jó hangulatot akart csempészni az általában igen csendes csütörtöki sajtónapba. „Ő a cimborám, Rob Baird – mondta a zenészről. – Az mondom, hogy a cimborám, de ő egy zenész, nem csak egy barát, aki tud játszani. Profi zenész. Nagyon közeli barátokká váltunk, és imádom a zenéjét, úgyhogy, amikor felmerült az ötlet, hogy lovon érkezzem, azt mondtam, hogy »Rob, szerintem te tennéd teljessé mindezt«.”

„Úgy gondoltuk, hogy egy kis extra hangulatot hozhatunk a paddockba, hiszen tudjuk, hogy a csütörtökök eléggé csendesek. Úgyhogy klassz volt. Az elején egy kicsit kínosan éreztem magam, de aztán úgy voltam vele, »tudjátok mit, csak szórakozzunk egyet!«.”

Ricciardo elárulta azt is, hogy a ló neve Blue, és a pályától nagyjából egy órányira levő farmon él. A paddock belépőjén pedig azért a Horsey McHorseface név szerepel, mert nem tudták az igazi nevét, amikor leadták az adatait.

Paddock belépő egy lónak:


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss