2024. április 25. 15:35

KezdőlapF1Brad Pitt megtudta, milyen 830 lóerős Ferrariban driftelni (videó)

Brad Pitt megtudta, milyen 830 lóerős Ferrariban driftelni (videó)

-

Brad Pitt volt a legnevesebb sztárvendég a Forma-1-es USA Nagydíjon. Az F1-es témájú filmjének tanulmányútján levő színész pedig testközelből nézhette meg, hogyan kezeli Charles Leclerc a 830 lóerős Ferrari 296 GTB-t.

Az USA Nagydíj hétvégéjén ezúttal sem volt hiány celebekből, énekesekből, filmsztárokból és egyéb hírességekből, de közülük is kiemelkedett az a Brad Pitt, aki jövőre készülő F1-es filmje miatt mindhárom napon ott volt Austinban. Az 58 éves színész-producer mindig más csapatnál tűnt fel, és találkozott többek között Stefano Domenicalival, az F1 elnök-vezérigazgatójával is. És, ha már arra járt, nem hagyta ki, hogy beüljön Charles Leclerc mellé egy 830 lóerős Ferrari 296 GTB-be.

Az autóztatásról a Scuderia videót is közzétett, amiből kiderül, hogy Leclerc nem finomkodott, és ahol csak tudott, kilinccsel előre közlekedett a szupersportkocsival („Ezzel az autóval annyira könnyű driftelni”), amit összességében Brad Pitt is élvezett, de néhányszor azért látszott rajta, hogy egy-egy pillanatra nem tudta eldönteni, éppen most fognak el lerepülni a pályáról, vagy sem. A menet után viszont úgy szállt ki az autóból, hogy megjegyezte, „nem okozott csalódást” sem a Ferrari, sem Leclerc. Utóbbi elmondása alapján pedig alighanem gumit kellett cserélni a több mint 800 lóerős szörnyetegen.

Íme a videó:

Az F1-es Top Gun a cél

Ami Pitt F1-es filmjét illeti, azt a jövő év második felében, az F1-es nagydíjhétvégéken kezdik el forgatni, producere pedig az a Jerry Bruckheimer lesz, aki a Top Gun idén megjelent folytatását is jegyzi, és bevallottan úgy tekint a Brad Pitt főszereplésével készülő alkotásra, mint a Top Gun Forma-1-es verziójára.

A sztori természetesen még nem ismert, annyit viszont már tudni, hogy az összes csapat és pilóta részvételével készül majd a film, amelynek Lewis Hamilton is a producere lesz, míg a rendezői feladatokat Joseph Kosinski látja el. A forgatás időzítése pedig azt sugallja, hogy a jövő novemberben debütáló Las Vegas-i Nagydíj központi szerepet fog betölteni a filmben.

Friss