back to top
2024. június 14. 19:36

KezdőlapF1Kíváncsi, milyen egy üvöltő, gumit füstölő F1-es autó egy Las Vegas-i kaszinóban?...

Kíváncsi, milyen egy üvöltő, gumit füstölő F1-es autó egy Las Vegas-i kaszinóban? (videó)

-

Gyaníthatóan most először füstölt valaki gumit Forma-1-es autóval egy kaszinóban.

Már csak alig több mint egy évet kell várni a Forma-1 történetének első Las Vegas-i Nagydíjára. A körítés szempontjából várhatóan minden eddigi futamot túlszárnyaló esemény a napokban leginkább a horrorisztikus jegyárak miatt került a figyelem középpontjába, de azért volt más is, ami a 2023. november 16-18-ig megrendezésre kerülő versenyhétvégére irányította a figyelmet.

Mégpedig a Red Bull és annak V8-as motor által hajtott demóautója, amellyel az energiaitalos csapat promóciós videót forgatott a kaszinók fővárosában. Ebben eddig semmi különleges nincs, hiszen számtalan extrém helyen rodeóztak már a bikások F1-es géppel, ám most nemcsak Las Vegas utcáin parádéztak, hanem az egyik kaszinóba is bevitték a Sergio Pérez által vezetett autót. Persze nemcsak úgy meglepték a kaszinózó vendégeket, hanem előre biztosították a helyszínt, de így is eléggé szürreális látvány, ahogy a mexikói elhalad a játékgépek és asztalok között.

Ilyen, amikor az ember játszik, de a saját gondolatait sem hallja:

@ferrpartsusa

@Formula 1 wake up call at 4:00am @wynnlasvegas @Red Bull Racing #formulaone #f1 #redbullracing #wynnlasvegas #wakeup #letsgo #excited #car #cartiktok #fypシ #fyp

♬ original sound – FerrPartsUSA

Hogy nemcsak a kaszinóban, hanem az utcán is jól szólt a V8-as, az az alábbi videókból derül ki:

Még kerékcserét is csináltak:

 

Friss