2024. április 23. 10:23

KezdőlapF1Kettétörte autóját a kínai F4-es pilóta Makaóban (videó)

Kettétörte autóját a kínai F4-es pilóta Makaóban (videó)

-

Nem indult jól Steven Siling Bei számára a 69. Macau Grand Prix. 

Az idén ismét megrendezik a híres Macau Grand Prix-t. A kínai Makaó utcai pályáján zajló viadal 69. kiadásának Forma-4-es kategóriában is zajlik a küzdelem, amely ma hajnalban, két, egyenként 25 perces szabadedzéssel vette kezdetét, de már az első tréningen előkerültek a piros zászlók, amikor Steven Siling Bei az ultragyors Mandarin-kanyarból kijövet a falhoz csapta az autóját, amelynek az ütközés következtében leszakadt a hátulja.

Bei szerencsésen megúszta a balesetet, de a második gyakorlást kénytelen volt kihagyni. Makaóban egyébként nem ritkák az óriási bukások, hiszen a pálya nem tartozik a könnyű aszfaltcsíkok közé, és igen tempós részei is vannak. A legnagyobb esést eddig a 2019-es Forma-3-as verseny hozta, amelyen Sophia Flörsch rakétaként csapódott bele egy pálya melletti épületbe, de a csodával határos módon mindenki élve megúszta az esetet.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss