2024. március 28. 10:28

KezdőlapF1Ricciardo háztetőn állva őrültködött az éppen forgatni próbáló Leclerc-rel (videó)

Ricciardo háztetőn állva őrültködött az éppen forgatni próbáló Leclerc-rel (videó)

-

Daniel Ricciardo és Charles Leclerc megmutatta, milyen hangulatban telik a legtöbb pilótának az év utolsó versenyhétvégéje.

Az idei Forma-1-es szezon utolsó versenyét rendezik a hétvégén Abu-Dzabiban, a versenyzőkön pedig úrrá lett az iskolai tanév végére jellemző lazább hangulat. Legalábbis az amúgy is elég laza Daniel Ricciardón biztosan, az ausztrál pilóta a csütörtöki médianapon ugyanis megzavarta az F1 stábját, amint az éppen Charles Leclerc-rel forgatot.

Ricciardo a paddockban egy épület tetejéről kiabált le a monacóinak, majd úgy tett, mintha fejest készülne ugrani. A stáb ezután megpróbálta folytatni a felvételt Leclerc-rel, de Ricciardo szerzett egy teniszlabdát, és megcélozta vele a Ferrari versenyzőjét, aki majdnem el is kapta azt, de a labda végül a mögötte horgonyzó jachton landolt. Viszont, amikor visszaadták Leclerc-nek, ő visszadobta Ricciardónak, aki a háztetőről kihajolva el is kapta azt, majd visszaküldte Leclerc-nek, akinek ismét nem jött össze az elkapás.

Szóval elvoltak, az egészet pedig az F1 az alábbi videóban mutatta meg:


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss