2024. április 20. 18:23

KezdőlapF1Hatalmas baleset történt az F2-es szezonzárón (videó)

Hatalmas baleset történt az F2-es szezonzárón (videó)

-

Hatalmas bukással indult a Forma-2-es sprintverseny Abu-Dzabiban. Enzo Fittipaldi és Jehan Daruvala akadtak össze a tempós hármas kanyarban, majd mindketten a védőfalnak csapódtak. Szerencsére senki nem sérült meg.

Csupán néhány kanyart tudott megtenni a mezőny a Forma-2 szezonzáró hétvégéjének szombati sprintfutamán, mielőtt piros zászlóval félbe kellett szakítani a versenyt, mert Jehan Daruvala és Enzo Fittipaldi a falnak csapódott. A bukást az okozta, hogy az indiai versenyző nagy tempónál megcsúszott, és bár korrigált, közben az autójának jobb eleje eltalálta Emerson Fittipaldi unokájának autóját.

A nagyobbat Daruvala kapta, mivel frontálisan fúródott a Tecpro-falba, nehezebben is szállt ki, mint az oldalról becsapódó brazil, de szerencsére mindketten saját lábukon hagyták el a baleset helyszínét. A verseny magyar idő szerint 14 órakor folytatódott.

Videón az esés:

Mindketten megúszták:


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss