2024. április 24. 16:02

KezdőlapF1Még a váltókar is füstölt - Hamilton a tokiói éjszakában pörgött egy...

Még a váltókar is füstölt – Hamilton a tokiói éjszakában pörgött egy Nissan Skyline GT-R-rel (videó)

-

Lewis Hamilton alighanem le fogja tarolni az internetet (vagy már letarolta) a minap az Instagramjára feltöltött videóval, amelyben úgy néz ki, mintha a Halálos iramban: Tokiói hajsza című filmből lépett volna ki. 

Az idei Forma-1-es szezon vége után három nappal a kedden még Abu-Dzabiban tesztelő Lewis Hamilton kijött azzal a videóval, amire valószínűleg még a legvadabb fantáziával megáldott rajongói sem számítottak. A hétszeres világbajnok ugyanis közzétett egy zenés klippet arról, ahogy Tokióban (vélhetően a Japán Nagydíj idején volt a forgatás) kocsikázik, majd vadul pörög egy fehér Nissan Skyline GT-R R34-el.

A Mercedes pilótája többször hangoztatta, hogy nem igazán szeret közúton vezetni, és nem is nagyon szokott. Erre utalt a poszthoz fűzött egy soros megjegyzéssel is: „Csak a pályán szeretek vezetni, de teszek kivételt.” A 37 esztendős versenyző szemmel láthatóan nagyon élvezte a mostani kivételt, hiszen úgy megfüstöltette a Nissant, hogy még a váltókar mellett is füst szivárgott be az utastérbe.

Amennyire pedig a felvételekből le lehet szűrni, a Mercedes veteránja egy elzárt területen szórakozott, a közúton készült felvételek pedig minden bizonnyal fel vannak gyorsítva, hogy a száguldás érzetét keltsék.

A videót 2 óra alatt több mint 700 ezren látták Hamilton Instagramján, úgyhogy nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy kijelentsük, több milliós nézettsége lesz. (aki zenével is megnézné a tokiói őrültködést, az ITT megteheti)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Friss