2024. április 20. 06:45

KezdőlapF1Hamilton jót nevetett a Red Bullon: a botrányos reality-sorozathoz hasonlította Verstappenék balhéját

Hamilton jót nevetett a Red Bullon: a botrányos reality-sorozathoz hasonlította Verstappenék balhéját

-

Lewis Hamilton is véleményezte a Red Bullnál a Brazil Nagydíj után kirobbant botrányt, és nem éppen pozitív hasonlattal hozakodott elő.

Jókora botrány kerekedett a Brazil Nagydíj után abból, hogy Max Verstappen a csapat utasításának ellenszegülve nem engedte el az utolsó körben a pontverseny második helyéért csatázó, Abu-Dzabiban azt végül elveszítő Sergio Pérezt. A holland pilóta a gyanú szerint azért tett így, mert Pérez Monacóban szándékosan pördült meg az időmérő edzésen, hogy megakadályozza csapattársát a javításban

Itt a bizonyíték, hogy Pérez szándékosan törhette össze a Red Bullt Monacóban

A történteken jó néhány napig lovagolt a sajtó, a Red Bull pedig az Abu-dzabi Nagydíj előtt igen furcsa közleményben védte meg Verstappent, Pérez állítólagos csalásáról azonban egy szót sem szólt. Az ügy végül elült azzal, hogy a rivális istállók sorban kijelentették: nem akarnak vizsgálatot kezdeményezni az FIA-nál olyasmi miatt, ami ennyire rég történt.

Eközben pedig nemcsak a csapatfőnökök, hanem a versenyzők sem igazán akarták véleményezni a mexikói pilóta tettét, sem azt, hogy Verstappen nem tartotta be a csapatutasítást. Lewis Hamilton azonban végül egy kis szurkálódást azért elengedett a Red Bull irányába.

„Hogy őszinte legyek, ami a Red Bullnál Brazíliában történt, egy kicsit a „The Kardashians„-ra emlékeztetett. Eléggé vicces volt, és a legtöbb dolog, amit az azt követő napokban olvastam, eléggé szórakoztató volt. Biztos vagyok benne, hogy ez az egész rajta lesz a Netflixen, és nagyszerű lesz a szurkolóknak” – nyilatkozta Hamilton a Channel 4-nak.

A hétszeres világbajnok szerint tehát a Kardashian-Jenner család hétköznapjait bemutató, idén tavasszal debütáló reality-hez hasonlította a Red Bullnál történteket, amiről úgy véli, remek alapanyagot szolgáltat majd a Netflix Drive to Survive című F1-es sorozatának ötödik évadához. Hogy így lesz-e, az jövő márciusban kiderül.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Forrás:Marca

Friss