2024. március 28. 14:03

KezdőlapF1Räikkönen sírt, feneket villantott, majd részegen összeesett egy felfújható delfinnel

Räikkönen sírt, feneket villantott, majd részegen összeesett egy felfújható delfinnel

-

2004-ben ezen a napon, november 30-án volt kénytelen bocsánatot kérni Kimi Räikkönen, miután vakációja során részegen botrányosan viselkedett. Előbb egy koncerten okozott gondot, majd egy felfújható delfinen aludt el, de már az előző éjszaka is emlékezetesre sikeredett.

Kimi Räikkönent manapság példás családapának ismerjük, azonban a Forma-1-et régebb óta követő szurkolók számára nem titok, hogy karrierje korai szakaszában egyáltalán nem ez volt a jellemző a finn pilótára: többször előfordult, hogy lerészegedett, aminek következtében nem éppen megfelelően viselkedett. Az egyik legemlékezetesebb eset 2004-ben történt.

Räikkönen a Kanári-szigetekre ment el kipihenni a szezon fáradalmait barátaival, többek között a jégkorongozó Vesa Toskalával. Az első nap lazának indult, ám este megkezdődött az ivászat, ami megtette a hatását. A társaság már éjszaka betért egy bárba, és az akkor 25 éves versenyző már finoman szólva sem volt józan.

A szemtanúk szerint Räikkönen többször is rákiabált más vendégekre, hogy kifizeti az italukat. Szavait tettek is követték, és 500 eurót rakott le a pultra, majd elkezdett rendelni. Több 100 eurónyi borravalót hagyott ott, igaz, ezzel párhuzamosan durva dolgokat mondott a női felszolgálóknak. Eközben állítólag sírva azt kiabálta, hogy semmi nem számít, mert akkori felesége, Jenni Dahlman kidobta őt. Nem véletlen, hogy a jegygyűrűjét sem viselte azokban a napokban.

Itt még nem volt vége, ugyanis mielőtt elhagyta a helyszínt, lehúzta a nadrágját, illetve az alsóneműjét, és megmutatta a fenekét az ott tartózkodóknak. Räikkönen aztán egy étteremben kötött ki, ahol egy svéd nővel töltötte az éjszaka nagy részét, akit folyamatosan fogdosott és akivel nyíltan csókolóztak. Ráadásul ugyanazon az éjjelen egy finn nővel is találkozott.

Ez azonban még csak a kezdet volt, hiszen másnap este Räikkönen ott folytatta, ahol az előző napot abbahagyta. Ezúttal is bárról bárra járt, végül ott kötött ki, ahol egy Danny nevű finn énekes is fellépett. Akkor már nála volt egy felfújható delfin, amellyel az étterem közepén birkózott, leverve a többi vendég italát.

A mélypont azonban csak azután következett, hogy az énekes felhívta őt a színpadra, és megtapsoltatta a közönséggel az F1-es idényéért. Nem kellett volna, ugyanis ezt követően sokáig nem tudta elkezdeni a fellépését, mivel Räikkönen folyamatosan belekiabált a zenébe, legalábbis a helyszínen lévők állítása szerint.

Sőt, utána elkezdte masszírozni az énekest, majd amikor felfedezte a háttérénekeseket, az ő melleiket és feneküket fogdosta. Ezt még akkor sem hagyta abba, amikor az est főszereplője udvariasan felszólította a távozásra. Az egyik háttérénekes partnerének kellett közbelépnie, aki lerángatta Räikkönent a színpadról, ami kis híján dulakodásig fajult, mert a finn pilóta nem meglepő módon ellenállt és meg is rúgta a férfit. Utána még az előző éjszaka kapcsán említett nővel került közeli kapcsolatba.

Räikkönen aztán összeesett a felfújható delfinnel, majd elaludt rajta, és mind ezt, mind a korábbi esetet lencsevégre kapták. A McLaren akkori versenyzőjét természetesen kérdőre vonták, ám bocsánatkérése nem tűnt túlságosan őszintének. „Sajnálom, ittam pár pohárral, és táncoltam – jelentette ki. – Hogy miért lovagoltam egy felfújható delfinen? Mert miért ne?”

A kaland végül másnap ért véget, amikor Räikkönenék elhagyták a luxushoteljüket.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss