2024. április 23. 14:14

KezdőlapF1Így játszik mikulássapkában Star Wars-indulót és karácsonyi slágert Charles Leclerc (videó)

Így játszik mikulássapkában Star Wars-indulót és karácsonyi slágert Charles Leclerc (videó)

-

Rendhagyó karácsonyi videót készített Charles Leclerc-rel a WTF1. A köztudottan jól zongorázó, azaz remek zenei érzékkel megáldott monacói versenyzőnek a kazoo nevű hangszeren kellett különféle dalokat eljátszania úgy, hogy azokat Matt Gallagher, a WTF1 újságírója kitalálja. Nos, talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy többször nem sikerült, mint igen, de így is remekül szórakoztak.

Charles Leclerc annak ellenére, hogy sikerült megkaparintania az összetett második helyet, nem úgy fejezte be az idei évet, ahogyan az elején remélte, hiszen nem tudott megküzdeni a világbajnoki címért Max Verstappennel. A holtszezonban azonban igyekszik feltöltődni a 25 esztendős versenyző, aki még az Abu-dzabi Nagydíj hétvégéjén bevállalt egy humoros karácsonyi videót is a WTF1-el.

Leclerc és Matt Gallagher a kazoo nevű kis méretű fúvós hangszerrel mókázott egyet (Leclerc még a Star Wars híres birodalmi indulóját is eljátszotta), de nem csak úgy össze-vissza kazooztak, hanem feladat is volt. Méghozzá az, hogy kis cetliket kapotak, amelyeken dalok neve szerepelt, és kellett eljátszani azokat, hogy a másik felismerje.

Akadtak, amelyeket a monacói élből elhajított, mondván még életében nem hallott ilyen dalról, de azért volt, amit becsülettel elkazoozott. A Jingle Bells-t pedig egyből felismerte, de például Mariah Carey All I Want For Christmas Is You című slágerét nem.

Szomorú magánéleti hírt közölt Charles Leclerc

A kazoozás után (amiről Leclerc azt mondta, igencsak „értelmetlen hangszer”, de azért kérte, hadd tartsa meg, hogy a szállodai szobájában gyakorolhasson) pedig jutott idő egy kis barkóbázásra is. Leclerc-nek a gumikopás, Mattnek pedig a DRS-vonat jutott, úgyhogy kijelenthető, hogy utóbbinak volt nehezebb dolga, mégis ő találta ki előbb, mire Leclerc faarccal rávágta, hogy „te ezt tudtad előre.” Amikor pedig Gallagher elárulta, hogy a Ferrari pilótájának mit kellett volna kitalálnia, Leclerc azt mondta: „kösz, hogy emlékeztetsz a teljes 2022-es szezonomra.”

Persze volt visszavágó is, amit Leclerc nyert azzal, hogy előbb találta ki Juan Manuel Fangiót, mint Gallagher az aerodinamikát, majd a döntőben utóbbi hagyta nyerni a monacóit azzal, hogy nem mondta be Mariah Carey nevét, hanem megvárta, míg Leclerc kitalálja, hogy ő Sebastian Vettel.

Persze mindez leírva korántsem annyira mókás, úgyhogy itt a teljes videó:


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss