2024. április 20. 09:30

KezdőlapF1Hamilton Rocky Balboaként, nem akármilyen helyen készül az új szezonra (videók)

Hamilton Rocky Balboaként, nem akármilyen helyen készül az új szezonra (videók)

-

Különleges helyen, az Antarktiszon kapcsolódott ki Lewis Hamilton a születésnapján, és közben természetesen a felkészülésről sem feledkezett meg.

Akárcsak a mezőny többi tagja, a 38. életévét január 7-én betöltő Lewis Hamilton sem lazsál, és keményen edz, hogy a lehető legjobb állapotban kezdje a 2023-as szezont. A hétszeres világbajnok a napokban ráadásul nem is akárhol tette ezt: a Mercedes versenyzője több videót is feltöltött az Instagramra arról, hogy baráti társaságával az Antarktiszon kapcsolódik ki, és közben természetesen az edzést sem hanyagolja el.

„11 km futás az Antarktiszon, a legjobb futás valaha, amikor pingvinek és fókák mellett haladsz el” – írta az egyik videóhoz, majd meg is mutatta az állatokat.

Egy másik, szintén futós videóban egy nagy gyár mellett kocogott el, és azt írta: „Egy régi bálnafeldolgozó üzem, ahol bálnákat öltek meg, és ezekben a tartályokban tárolták az olajukat. Szerencsére itt már nem csinálnak ilyet.”

Végül jött egy videó arról, ahogy Hamilton a távolban fut, alatta pedig a Rocky című film Eye Of The Tiger című slágere szólt. Akárcsak Rocky Balboa.

Természetesen a jól megérdemelt ünneplés sem maradhatott el, Hamilton pedig a jelek szerint ilyenkor egy kis édességet sem vet meg.


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss