2024. április 23. 17:29

KezdőlapF1Gyászol a Schumacher-család

Gyászol a Schumacher-család

-

Megható posztban búcsúzott Gina Schumacher, Michael Schumacher lánya a család egyik hű barátjától.

A Schumacher-családról köztudott, hogy nagyon szereti a lovakat, hiszen Corinna Schumachernek, Michael Schumacher feleségének saját lovasfarmja van Svájcban, amelyen rendszeresen versenyeket is rendeznek, a hétszeres világbajnok lánya, Gina Schumacher pedig profi lovas, aki a western stílusú díjlovaglásban jeleskedik.

Ez azonban nemcsak örömökkel, hanem bizony olykor nagy szomorúsággal is jár, hiszen a lovak az ember átlagos élettartamának nagyjából csak a harmadát élik meg, így elkerülhetetlen, hogy a lótenyésztőknek meg kell válniuk szeretett jószágaiktól.

Ez történt most a Schumacher-családdal és Gina Schumacherrel is, elhunyt ugyanis a család egyik legkiválóbb lova, a mindössze 18 esztendős Gunners Enterprise. A vélhetően betegség miatt elaltatott állatról Gina Schumacher írt szívhez szóló posztot az Instagramon, amelyhez olyan fotókat is mellékelt, amelyeken még apja, a 2013 decemberében az életét gyökeresen megváltoztató síbalesetet szenvedett Michael Schumacher is látható, amint a Digger becenévre hallgató jószágon lovagol.

„Tegnap búcsút kellett mondanom az egyik legjobb barátomnak, életem egyik legnagyobb szívű és legnagyszerűbb lovának – írta Gina Schumacher. – A szívem szakad meg, hogy el kellett engednem őt, de olykor nehéz döntéseket kell hoznunk annak érdekében, hogy a legjobbat tegyük az állat barátainkkal. Köszönöm a csodálatos pillanatokat, amelyeket a családunknak adtál, és minden mérföldet, amit együtt vágtáztunk. Nyugodj békében, „Digger” Gunners Enterprise, túl korán mentél el! Vágtázz szabadon odafönt!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

 

Friss