2024. március 29. 03:36

KezdőlapF1Megjött a Red Bull kistestvére - ilyen lett a 2023-as Alpha Tauri!...

Megjött a Red Bull kistestvére – ilyen lett a 2023-as Alpha Tauri! (fotók)

-

A Red Bullhoz hasonlóan New Yorkban tartotta meg idei bemutatóját a Scuderia Alpha Tauri, ám az anyaistállóval ellentétben a faenzai gárda nemcsak a 2023-as festését, hanem az idei autóját is leleplezte, még ha a Nagy Almába nem is vitte el.

Az Alfa Romeo és a Haas után (a Red Bullt nem számoljuk ide, mert bár az ő bejáratásukról is megjelentek lesifotók, a csapat nem tett közzé értékelhető felvételeket az RB19-esről)  az idei Forma-1-es mezőnyből harmadikként az Alpha Tauri is megmutatta, hogy milyen lesz a 2023-as versenygépe.

A Red Bull testvéristállója ugyancsak New Yorkban ejtette meg a prezentációt, hogy egy bemutató autón megmutassa, milyen lesz az Alfa Romeótól érkező Orlen révén jelentős mennyiségben piros színt is tartalmazó idei köntöse. Eközben a csapat rendereket tett közzé a 2023-as, AT04-es nevet viselő autójáról is, amit azért fenntartásokkal kell kezelni, hiszen ilyenkor a fontos részleteket általában nem tárják a nyilvánosság elé.

A bemutató videója: 

Az Alpha Tauri AT04:


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss