2024. április 26. 13:54

KezdőlapF1Hazugságvizsgálóra kötötték Hamiltont - érdekes dolgok derültek ki

Hazugságvizsgálóra kötötték Hamiltont – érdekes dolgok derültek ki

-

Visszavonul-e a nyolcadik vb-címének megnyerése előtt? Hazudott-e már Toto Wolffnak? Pisilt-e már az autójában? Ezekre a kérdésekre is válaszolnia kellett Lewis Hamiltonnak, miközben egy hazugságvizsgáló berendezés figyelte minden rezdülését.

Mulatságos, egyben igen érdekes kísérletet hajtott végre Lewis Hamiltonnal a Sky Sports stábja, hazugságvizsgálóra kötötték ugyanis a hétszeres világbajnokot. A teljes felvételt egyelőre nem mutatták meg, mivel az a hétvégi Bahreini Nagydíj felvezetőjében megy majd le, ám egy előzetest közzétettek.

Ebből kiderült, hogy már Hamilton második válaszánál bejelzett a műszer (az első kérdés az volt, hogy ő-e Lewis Hamilton), a Mercedes pilótája ugyanis nemmel felelt arra a kérdésre, hogy ideges-e. Az érdekes rész viszont csak ezután jött, amikor Simon Lazenby, a Sky Sports F1-es közvetítéseinek egyik házigazdája megkérdezte tőle, hogy hazudott-e már Toto Wolffnak, amire Hamilton rezzenéstelen arccal nemmel felelt, és mint kiderült, igazat mondott.

Utána viszont ismét jött egy „hiba”, Hamilton ugyanis megpróbálta letagadni, hogy verseny közben még soha nem pisilt az autóban. Miután lebukott (igazából már a nevetése elárulta), beismerte, hogy egyszer volt ilyen.

Ezután jött az a kérdés, hogy „Folytatni fogod, amíg meg nem nyered a 8. világbajnoki címedet?” A most 38 esztendős brit erre maga elé meredve gondolkodott egy kicsit, majd igennel felelt. Mint kiderült, komolyan is gondolta.

Ezzel pedig véget is ért az előzetes, a Twitteren viszont megjelent egy újabb részlet. Ebben csak azt láthatjuk, amint Lazenby megkérdezi Hamiltont, hogy „Amikor meglátod a folyosón, berohansz a lakásodba?”, majd miután a hétszeres világbajnok igennel felel, mindketten nevetésben törnek ki.

Mivel azt tudjuk, hogy Hamilton Monacóban egy házban lakik korábbi csapattársával, Nico Rosberggel, szinte biztos, hogy ez a kérdés a 2016-ban a britet legyőző versenyzőre vonatkozott, akivel Hamilton régen baráti viszonyt ápolt, ám a Mercedesnél töltött évek során megromlott kettejük kapcsolata, ami ezek szerint továbbra is a kínos jelzővel illethető.

Friss