2024. május 01. 23:53

KezdőlapF1Robin Räikkönen után a Mercedes-csapatfőnök fia is gokartba pattant (fotók)

Robin Räikkönen után a Mercedes-csapatfőnök fia is gokartba pattant (fotók)

-

Jack Wolff, a Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolffnak a fia is folytatta az ismerkedést a négykerekűekkel.

A minap beszámoltunk róla, hogy Robin Räikkönen, Kimi Räikkönen 8 éves fia az elmúlt hétvégén kezdte meg az idei szezont, és zárt a 3. helyen a svájci Rotax Max Challenge első fordulójában. De nem ő volt az egyedüli, aki ismert F1-es személyiség gyerekeként gokartozott az F1-es tavaszi szünet alatt, ugyanis Jack Wolff, Toto Wolff hat éves gyermeke is gokartba pattant.

Wolffék családi gokartos napot tartottak a franciaországi Le Bar-sur-Loup-ban található Ruffa Karting pályán, amelyen ott volt Susie Wolff és Toto Wolff is. Jack Wolff nyolc másik gyerekkel körözött (8-1 volt a fiú-lány arány), méghozzá egy elektromos Charles Leclerc-gokarttal (a monacói pilóta saját márkája), amelyen a 44-es rajtszám volt látható. Noha ezt senki nem erősítette meg, a számválasztás aligha véletlen, hiszen Lewis Hamilton is ezzel a rajtszámmal versenyez.

Hogy Jack Wolffból lesz-e autóversenyző, esetleg F1-es pilóta, azt persze még korai megmondani, de az biztos, hogy amennyiben komolyan akar majd foglalkozni a gokartozással, ilyen háttérrel alighanem csak rajta fog múlni, hogy mire viszi. Ki tudja, talán Hamiltontól is kap majd néhány tanácsot.

Fotók:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susie Wolff (@susie_wolff)

Friss