back to top
2024. június 13. 05:23

KezdőlapF1A népszerű női riporter elárulta, hogyan lett Daniel Ricciardo a kisfiának keresztapja

A népszerű női riporter elárulta, hogyan lett Daniel Ricciardo a kisfiának keresztapja

-

Bizonyára sokak számára ismert – de talán sokak számára nem – hogy Daniel Ricciardo baráti viszonyt ápol Natalie Pinkhammel, a jelenleg a Sky Sports-nak dolgozó népszerű F1-es riporterrel. A kapcsolata a 46 esztendős hölggyel és családjával pedig annyira szoros, hogy ő Pinkham két gyermeke közül a nagyobbiknak, a 8 éves Wilfnek a keresztapja. Most pedig megtudhattuk azt is, hogy miért a 8-szoros futamgyőztesre esett Pinkhamnek és férjének, Owain Walbyoffnak a választása.

Nemrég Natalie Pinkham, a Sky Sports Forma-1-es riportere volt a Pitstop podcast vendége, és számos érdekes sztori mellett azt is elmesélte, hogy miként csináltak férjével keresztapát Daniel Ricciardóból. „Emögött az a történte, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy kik legyenek a gyerekeink keresztszülei, ezért a férjem és én úgy döntöttünk, hogy várunk 6 hónapot, és megnézzük, ki teszi a legnagyobb erőfeszítést Wilfért. Mert olykor az ember a régi barátai közül választ keresztszülőt, aztán megbánja, mert nem igazán érdekli őket a gyerek.”

@pitstop

Daniel Ricciardo is Godfather to Natalie Pinkhams son! Incredible⭐️❤️ #f1

♬ original sound – Pitstop

És itt jöttek rá, hogy Ricciardóból remek keresztapa lenne. „Szemernyi kétség nélkül mondhatom, hogy ő tette a legnagyobb erőfeszítést. Kérdezte, hogy átjöhet-e, mire én mondtam neki, hogy »Nem leszek otthon«, de ő azt felelte, hogy »Valójában Wilfhez mennék.« Biztosíthatom, hogy hogy a fickó egyszerűen… Bármit is hisztek, hogy tudtok Danielről és a kedvességéről, együttérzéséről, miközben nyilván mint tudjuk, hogy elképesztő versenyző és remek fickó, akivel jó együtt bevetni, de a kedvessége az, amiről sok ember nem látja, hogy mennyire mélyen benne van.”

Ricciardo Pinkham gyerekeivel:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalie Pinkham (@natalie_pinkham)

És még mielőtt valaki azt hinné, hogy valaha több is volt Pinkham és a nála 12 évvel fiatalabb ausztrál pilóta között, a riporternő barátságuk kialakulásáról is mesélt, mintegy tisztába téve, hogy nem „úgy” ismerték meg egymást. „Ő és én ugyanakkor kezdtünk az F1-ben, és aztán mondtam neki, hogy szükségem lenne egy jegyre az akkor még barátomnak, ma már férjemnek. Szóltam neki, hogy Wiggynek kellene egy jegy, ő pedig azt mondta, hogy »Persze, persze, jöhet velem«, és onnantól barátok lettek. Úgyhogy ők már szinte jobb barátok, mint amilyen én vagyok vele (Ricciardóval).”

Friss