2024. április 29. 13:49

KezdőlapF1Februárban Budapestre jön a Verstappen Red Bullját átugrató motoros sztár is

Februárban Budapestre jön a Verstappen Red Bullját átugrató motoros sztár is

-

A Red Bull a héten tartotta meg évzáró és vb-címeket ünneplő eseményét a Milton Keynes-ben található főhadiszállásán, és nemcsak Max Verstappen, Sergio Pérez, Christian Horner és a többi csapattag volt jelen, hanem két motoros és egy mountain bike-os sztár is tiszteletét tette.

A Superenduro-világbajnokságot immár háromszoros világbajnokként uraló Billy Bolt idei legnagyobb kihívójának tartott Jonny Walker (igen, ez a neve) mellett fotózkodott Verstappenékkel a a már visszavonult hétszeres triál bajnok Dougie Lampkin, illetve a professzionális utcai triálosként és mountain bike-versenyzőként tevékenykedő Danny MacAskill is, és ha már ott voltak, őrültködtek is egy kicsit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jonny Walker (@jonnywalker_22)

Hogy mit, arra egyelőre Jonny Walker, MacAskill és a Red Bull Instagram-posztjaiból következtethetünk, de szinte biztos, hogy az irodában motorozást és Verstappen Red Bulljának átugratását magában foglaló mókázásból a Red Bull előbb-utóbb készíteni fog valamilyen hangulatos videót.

Aki pedig élőben nézné meg, hogy mire képes Jonny Walker és a Superenduro-világbajnokság többi sztárja – köztük Zsigovits Norbert és Szőke Márk –, az a vb idei negyedik fordulójának otthont adó MVM Dome-ban megteheti, 2024. február 3-án ugyanis Budapesten csapnak össze a világ legjobb superendurósai.

Az elővételes jegyvásárlás IDE KATTINTVA érhető el, miként a sportágról bővebb információkat is a linken talál.

Kiugró térdkalácsával is meg kellett küzdenie Szőke Márknak a Superenduro-vb nyitányán (videó)

Friss