back to top
2024. május 06. 19:21

KezdőlapF1Horner egyre nagyobb bajban? - közleményt adott ki az F1

Horner egyre nagyobb bajban? – közleményt adott ki az F1

-

Már régóta tudni lehet, hogy a Red Bull belső vizsgálatot folytat a csapatfőnökével, Christian Hornerrel szemben. Az ügy elhúzódása azonban már az F1-et is nyugtalanítja, és emiatt nemrégiben egy hivatalos közleményt adott ki az esettel kapcsolatban.

Mint ismert, Hornert a Red Bull egyik, vélhetően középvezetői pozíciót betöltő női alkalmazottja panaszolta be nem megfelelő viselkedés miatt, de ennél bővebb részleteket nem ismerünk.

Ugyan a zárt vizsgálat miatt eddig senki nem kommentálta az energiaitalosoknál történt eseményeket, az F1 nemrégiben egy hivatalos közleménnyel törte meg a csendet. Ez a megnyilvánulás egy óriási rossz hír lehet Horner számára, mivel a száguldó cirkusz vezetősége ezzel arra sarkallja a Red Bullt, hogy a létező legrövidebb idő alatt hozzon döntést, és zárja le a vizsgálatot.

„Tudomásul vettük, hogy a Red Bull független vizsgálatot indított a Red Bull Racingen belül felmerült belső vádakkal kapcsolatban – olvasható a Forma-1 által kiadott közleményben. – Reméljük, hogy egy tisztességes és alapos eljárás után a lehető leghamarabb megszületik a döntés. Az esetet nem kommentáljuk tovább.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Autosport (@autosport) által megosztott bejegyzés

Friss