2024. április 14. 09:17

KezdőlapF1A legfontosabb nő volt Hamilton életében, most másik pilóta mellett tért vissza

A legfontosabb nő volt Hamilton életében, most másik pilóta mellett tért vissza

-

Angela Cullen ismét profi autóversenyző mellé szegődött.

A tavalyi szezon előtt Lewis Hamilton váratlanul szakított Angela Cullennel, aki a hétszeres világbajnok fizioterapeutája és amolyan mindenese volt hét éven át, és úgy tűnt, elválaszthatatlan részese lesz a Mercedes-pilóta pályafutásának. Az új-zélandi hölgy az utóbbi bő egy évben sem tűnt el a nyilvánosság elől, hiszen a közösségi médiában rendszeresen megmutatta, hogy mit csinál éppen, ám a versenyzés világától távol maradt.

Megható szavaival Hamilton rögtön cáfolta a szurkolóit megdöbbentő pletykákat

Egészen mostanáig, a hétvégén ugyanis az IndyCarban tűnt fel a korábbi Ferrari-junior Marcus Armstrong mellett. A szintén új-zélandi pilótának az idei az első teljes szezonja az elsőszámú észak-amerikai formaautós sorozatban, hiszen korábban az oválpályákon nem ment. A Chip Ganassi Racing versenyzője az NBC-nek azt mondta Cullenről: „Csak segített nekem a holtszezonban. Ő is kiwi, úgyhogy összeálltunk a holtidényben, és eddig minden jól alakul. Végre felszedtem egy kis súlyt, hiszen tudják, ezeket az autókat állati nehéz vezetni, így csúcsformában kell lenni, hogy az ember megbirkózzon velük. [Cullen] nagyszerű segítség és igyekszünk fejlődni, hogy nyerhessünk néhány versenyt.”

Cullen a hétvégi, bajnokságon kívüli versenyen a Thermal Club pálya bokszában:


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss