2024. április 29. 21:31

KezdőlapF1Räikkönen jött, majd kikapott a kínai pilótától a kínai autómárka videóján Kínában

Räikkönen jött, majd kikapott a kínai pilótától a kínai autómárka videóján Kínában

-

Kimi Räikkönen és Csou Kuan-jü csatájával ünnepelte fennállása 3. évfordulóját a kínai Zeekr autómárka.

A Kínai Nagydíj közeledtét és a helyi hős, Csou Kuan-jü első sanghaji F1-es fellépését meglovagolva új reklámvideót adott ki a Zeekr nevű, kínai prémium elektromos autómárka. A reklámfilm természetesen Csoura koncentrál, de egy ponton feltűnik benne a márka másik nagykövete, Kimi Räikkönen is.

Európát meghódítani készülő új autómárka szerezte meg Kimi Räikkönent

A Zeekr 001-est előbb Csou viszi el egy körre a sanghaji aszfaltcsíkon, majd az egyik kanyarban megpördül, ami után látványosan búslakodik a garázsban. „Tudok ennél jobbat is!” – közli a Stake F1-es pilótája szomorú ábrázattal, mire az egyik mérnök megszólal: „Rá emlékeztetsz”. „Kire?” – kérdez vissza Csou. „A legendára” – jön a válasz, amivel egyidőben már Svájcban is találjuk magunkat, ahol Kimi Räikkönen éppen kézhez kapja a Zeekr 3. évfordulójára szóló meghívóját.

Ezután természetesen az következik, amire mindenki számít: Csou és Räikkönen drámai zenei aláfestés mellett versenyez egyet egymással Sanghajban, előbbi pedig minden tehetségét és elszántságát latba vetve, a Zeekr-mérnökök aggódó tekintetétől figyelve próbálja lenyomni a Jégembert, ami végül a Boost-gomb megnyomásával természetesen sikerül neki…

„Szép munka! Menj, és alakítsd a jövőt!” – szólal meg az előzés után Räikkönen a maga sajátos hanghordozásában, majd a két autó egybeolvadva száguld tovább.

A teljes videó IDE KATTINTVA nézhető meg.

Friss