back to top
2024. szeptember 28. 12:13

KezdőlapF1Milliókat akarhattak kizsarolni Michael Schumacher családjától

Milliókat akarhattak kizsarolni Michael Schumacher családjától

-

Német sajtóértesülés szerint Michael Schumacher családját zsarolta két férfi, letartóztatták őket.

2013-as síbalesete óta sajnos Michael Schumacher családjának extra körültekintéssel kell élnie mindennapjait, hiszen az a döntés, hogy hétpecsétes titokként kezelik a súlyos fejsérülésének következményeit a mai napig viselő hétszeres világbajnok állapotát, hatalmas céltáblává tette őt. Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi esetek után most itt egy újabb.

A német Bild ugyanis arról számolt be, hogy két férfit tartóztattak le a Németország nyugati részén fekvő Wuppertal városában, mert állítólag több millió eurót akartak kizsarolni a Schumacher-családtól. „Egy híresség sérelmére elkövetett zsarolás ügyében nyomozunk, az ügyben letartóztatási parancsot adtunk ki. Jelenleg nem szolgálhatunk több információval” – közölte a lappal Wolf-Tilman Baumert, az ügyészség szóvivője.

Álpap, rejtélyes haláleset, fotózó „barát” – esetek, amikor elárulták Schumachert

Tehát azt sem erősítették meg, hogy a Schumacher-család érintett az ügyben, de a Bild információi szerint igen, nem véletlen kértek kommentárt az ügyészségtől. Hogy valaha bebizonyosodik-e, hogy ismét a Michael Schumacher állapotával kapcsolatos vélt vagy valós információkkal próbált valaki nagyot szakítani, azt nem tudni, de erősen valószínű, hogy ez a helyzet.

Hogy milyen állapotban lehet a Forma–1-ben 1991 és 2012 között versenyző legenda, arról leginkább a család közreműködésével készült 2021-es Netflix-dokumentumfilm szolgáltathat kapaszkodókkal. Ezeket az alábbi cikkben gyűjtöttük össze.

Ennyit tudunk arról, milyen állapotban van Michael Schumacher – 10 éves a tragikus baleset

Friss