2024. április 18. 17:18

KezdőlapHírekSolberg családon belüli csata, Loeb Neuville ellen - ROC 2023 sorsolás

Solberg családon belüli csata, Loeb Neuville ellen – ROC 2023 sorsolás

-

Megtartották az idei ROC sorsolását, melyben pikáns párosítások alakultak ki. Többek között Petter Solberg fia, Oliver ellen küzd meg, míg Sébastien Loeb Thierry Neuville-el fog harcolni.

Idén január 28-29-én rendezik a Race Of Championst Svédországban, havas környezetben.

Az egyéni küzdelmek párosításának kisorsolása pedig pikáns küzdelmeket ígér.

A rendezvény újonca, Valtteri Bottas Tom Krisntenssonnal csap össze, míg Sébastien Vettel Jamie Chadwickkel fog harcolni, de érdekes lehet az F2-es bajnok, Felipe Drugovich párharca a kétszeres F1-es világbajnok Mika Hakkinen ellen is.

Az egyéni verseny tavalyi győztese, Sébastien Loeb Thierry Neuville-el csap össze, míg Petter Solberg saját fiával, Oliverrel szemben ül autóba.

Izgalmas küzdelmek várhatóak.

A szombati Nemzetek Kupájára is érdemes lesz figyelni, ahol a Bottas és Hakkinen alkotta finn csapat ellenfele a hazaiak csapata, Johan Kristoffersson és Mattias Ekström, valamint a Nordic csapat (Felix Rosenqvist, Tom Kristenson) párharc győztese lesz.

A sorsolás


Találkozz világklasszis rallyversenyzőkkel és szurkoljunk együtt a magyar menőknek! Csapj le Te is a Rally Hungary jegyekre, most még elővételes áron! Jegyek: https://rallyhungary.com/jegyek/


Friss