2024. április 26. 22:36

KezdőlapHírekKen Block 4,5 milliárdos autója és a Gender Racing Team új versenygépei...

Ken Block 4,5 milliárdos autója és a Gender Racing Team új versenygépei is megtekinthetők az AMTS-en (fotók)

-

Igazi autócsodákkal találkozhatott, és találkozhat még ma is, aki kilátogat a Hungexpóra, a legrangosabb hazai autós szakkiállításra.

A brit MG első, 100%-ban elektromos modellje; B-csoportos Audi; klasszikus autók; tuningolt Rolls-Royce luxusterepjáró és formaautók is megtekinthetők péntek reggeltől március 19-e, azaz vasárnap estig a budapesti Hungexpón rendezett Automobil és Tuning Show-n, ismertebb nevén AMTS-en, amelynek egyik nagy sztárja a januárban, 55 éves korábban tragikus körülmények között elhunyt Ken Block elektromos Audija volt.

A WRC-ben is szerencsét próbáló, elsősorban azonban Gymknaha-videóival hírnevet szerző autóversenyző számára egyedileg készített S1 Hoonitron becslések szerint 4,5 milliárd forintot ér, 680 lóerős összteljesítménye mellé pedig 640 Nm nyomaték társul.

Az 5-7 ezer forintért látogatható, 120 négyzetméteren helyet kapó kiállításon bemutatók és egyéb érdekességek is szórakoztatják az érdeklődőket, akik nagy bejelentések szem és fültanúi is lehettek, a Gender Racing Team ugyanis itt jelentette be, hogy 2023-tól a színeiben versenyez Szász László örökös magyar bajnok, gyémántsisakos versenyző. A csapat Szász által használt F3000-es, valamint egy másik, még nem bejelentett versenyző által terelgetett vadonatúj F4-es gépét is az AMTS-en leplezte le.

Az alábbiakban egy kis kedvcsinálónak megnézhetik fotógalériánkat:

Friss