2024. április 28. 03:45

KezdőlapHírekKét rally sprint verseny is lesz augusztus végén

Két rally sprint verseny is lesz augusztus végén

-

Augusztus 26-27-én az ország keleti és nyugati régiójában is rally sprint versenyt rendeznek. Az Intercars Kunmadaras RS és a Bányásznapi Oroszlány Rallye is várja a versenyzőket és a szurkolókat.

Kunmadarason a Rally Sprint Bajnokság Keleti-Régió 4. futamát rendezik. Szombaton az átvételek és a pályabejárás zajlik, vasárnap 8 órától indul a verseny a kunmadarasi repülőtéren. A 9,4 kilométeres szakaszt négyszer teljesíti a Rally Sprint mezőny, és három alkalommal az ART-Sprint mezőny.

A versenykiírás itt elérhető: https://kisujauto.hu/versenykiiras/

A Nyugati-Régió bajnokságának második futamán, a Bányásznapi Oroszlány Rallye-n szombaton szintén az átvételekkel és a pályabejárással telik a nap, de késő délután rajtceremóniát is rendeznek. Vasárnap az Oroszlány-Pusztavám szakaszt mindkét irányban háromszor teljesítik a Rally Sprint Bajnokság és a teszt kategória indulói, így nekik 44,4 kilométer a versenytáv. Az idén először betétfutamként szereplő R-Cup Challenge 5. fordulójának indulói csak ötször mennek végig a pályán, ők 37 kilométeren döntik el a helyezéseket.
A versenykiírás itt elérhető: https://www.duen.hu/…/230827_OroszlanyRallye…
foto: Nagy Zsolt

Friss