back to top
2024. szeptember 19. 08:59

KezdőlapHírekRovanpera elkezdte üzletemberi karrierjét is

Rovanpera elkezdte üzletemberi karrierjét is

-

Kalle Rovanpera részesedést vásárolt egy finn motorsport kiegészítőkkel foglalkozó kereskedőcégben. Az új tulajdonos rajongói termékei azonnal megjelentek a shopban.

Rovanpera erre az évre feltöltődést és pihenést tervezett, ehhez képest a rali mellett aktívan driftel – a Rabócsiringen is itt lesz a hétvégén-, és ahogy a mostani hír is mutatja, már a versenyzői karrier utáni éveken is gondolkodik, azzal, hogy az üzleti életben is megjelent.

A cégvásárlásról szóló hírt hírt Esapekka Lappi osztotta meg, ami nem véletlen, mert Lappi az RTE-Motorsport egyik ügyfélszolgálatért felelős szakembere. A 2004-ben alapított cég motorsport termékeket importál és ad el számos északi országokban található márkakereskedőnek, valamint magánügyféleknek Finnországban és Európa más részein.

Emellett különféle szolgáltatásokkal is várják az ügyfeleket, bérelhető náluk Toyota Yaris  N5, gumiszervizt üzemeltetnek, de textilnyomtatással és fémmegmunkálási feladatokkal is foglalkoznak.

Kalle Rovanpera színrelépése új impulzust ad a cégnek, amely hamarosan új üzletet nyit Jyväskyläban, a termékeik közt pedig megjelennek a KR69 fantázianevű termékek is.

Fotó: Toyota Gazoo Racing

 

Friss