back to top
2024. szeptember 16. 20:52

KezdőlapHírek13 magyar páros indul a horvát Kumrovec Rallyn

13 magyar páros indul a horvát Kumrovec Rallyn

-

A Győr Rallyval egyidőben rendezik a horvát Kumrovec Rallyt is, mely a Horvát Rally Bajnokság mellett Mitropa Kupa, a CEZ és az Alpok-Adria Kupa versenye is lesz. Az aszfaltos rendezvényre pedig 13 magyar páros nevezett. 

Hétvégén 11 gyorsasági szakaszon és 101.96 km-es versenytávon kerül megrendezésre a horvát Kumrovec Rally, mely a horvát nemzeti bajnokság, a horvát nemzetközi bajnokság, a Mitropa Kupa, a CEZ és az Alpok-Adria Kupa versenye is lesz. 

Az aszfaltos futamra 97 páros nevezett, köztük 13 magyar kettős. 

Kovács Antal és Istovics Gergő Rally2-es Hyundaijal, Hadik András és Juhász István Rally2-es Forddal, László Zoltán és Balázs Zsolt Rally2-es Skodával lesz látható. 

Szilágyi János és Balai Róbert Rally4-es Peugeot-val, Merencsics Árpád és Gerebitz Márkó Rally4-es Forddal, Kocsis Imre és Bakos István Citroen C2 R2 Max-szal, Páhi Csaba és Rezgő Erik Ford Fiesta Protóval, Locher János és Somogyi Tamás Peugeot 106 S16-tal, Zsebe Gábor és Zsebe Dávid Skoda Feliciával, Kovács Zsolt és Szántai János Citroen C2 R2-vel, Mang Huba és Béres “Unicum” Attila Skoda Favorittal, Belső Lajos és Belső Kristóf Suzuki Swifttel, Hinger Dávid és Hoffmann Hanna Lada VFTS-sel áll rajthoz. 

Friss