back to top
2024. október 07. 14:32

KezdőlapHírekEnea Bastianini kettőről négy kerékre vált a Rallylegenden

Enea Bastianini kettőről négy kerékre vált a Rallylegenden

-

A MotoGP-ből jól ismert Enea Bastianini is részt vesz az október 10–13-ai Rallylegenden, ám ezúttal autóba ül, méghozzá nem is akármilyenbe.

Közeledik a népszerű Rallylegend, amelyet az idén október 10–13-án rendeznek meg San Marinóban. Beszámoltunk róla, hogy az eseményt többek között a Formula–1-ből ismert Heikki Kovalainen vagy éppen a WRC-ben versenyző Adrien Fourmaux részvétele is színesíti, a szervezők pedig újabb sztárvendéget jelentettek be.

A MotoGP-ből jól ismert Enea Bastianini ezúttal nem két keréken indul, hanem autóba ül, méghozzá nem is akármilyenbe. A Ducati versenyzője egy B-csoportos legendás vasat, egy Audi Quattro S1-est vezet majd, felváltva Emanuele Zonzival, a Lamborghini tesztpilótájával a Legend Stars-szekcióban.

Audi Quattro S1
Fotó: Rallylegend

A Rallylegenden természetesen magyar párosok is részt vesznek, a nevezési listán szerepel Schubert István és Schmidt Tamás (Ford Fiesta WRC Plus), Kazár Miklós és Begala Tamás (Mitsubishi Lancer Evo IX), Ollé Tamás és Németh Balázs (BMW 325i E30), Gabura Krisztián és Kertész Krisztián (BMW M3 E36), Dudás István Márton és Hajóka János (Lada 2101), Tóth Attila és Tóth István (Lada VFTS), Szombathelyi Péter és Heffner Gergő (Lada VFTS), Gaál Ferenc és Tóth Sándor (Lada 2101), valamint Schneer László és Molnár Fanni (Lada 2101) is.

Friss