back to top
2024. július 16. 15:39

KezdőlapNE VEDD ELSuperEnduro GP: Motoros gladiátor-show az Arénában, február 5-én

SuperEnduro GP: Motoros gladiátor-show az Arénában, február 5-én

-

Egyedülálló sportélmény várja a motorozás és a látványos versenyek szerelmeseit a Papp László Budapest Sportarénában, ahol 2022. február 5-én újra megrendezik a SuperEnduro GP-t! A koncertek és kiállítások mellett a motoros gladiátorok küzdelme páratlan élményt ígér, a szervezők meglepetésekkel és értékes nyereményekkel is várják a közönséget. Jegyek már kaphatók az EnduroGP.hu weboldalon és az Eventim hálózatában.

A hazai enduro-motorozás legsikeresebb tagjai is készülnek már a versenyre, az Enduro Team Hungary színeiben az Európa-kupa és világkupa-futamgyőztes Zsigovits Norbert a profik között, a junior kategóriában indul, Szőke Márk az Európa-kupában dobogóra tör, valamint csatlakozik hozzájuk az aktuális magyar enduro-bajnok, Liszka Roland és a 21 éves Tádics Dániel is.

SuperEnduro GP
Fotó: Szabó Attila/EnduroGP.hu

A SuperEnduro GP Prestige kategória sztárjai, például Cody Webb, Colton Haaker, Jonny Walker, a tavalyi világbajnok Billy Bolt, a hatszoros világbajnok Taddy Błażusiak vagy Manuel Lettenbichler, a korábbi junior világbajnok szintén eljön a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a közönség az izgalmas futamok mellett igazi showműsort is láthat különböző látványelemekkel fűszerezve; táncosok, pirotechnikai felszerelések, zsonglőrök, motoros bemutatók, egyéb műsorszámok kerülnek a programba.

A budapesti forduló helyszínét a sportág legeredményesebb hazai versenyzője, Németh Kornél tervezi, a pálya 36 óra nonstop építés során 60 kamionnyi föld, valamint 2-3 kamionnyi kő és fa felhasználásával alakul ki, az Aréna egész éves programjában páratlan látványt teremtve.

SuperEnduro GP
Fotó: Szabó Attila/EnduroGP.hu

A hangulatra sem lesz panasz, hiszen az Early Bird jegyek azonnal elfogytak a rendezvényre, amely során az első két évben gyakorlatilag teltház előtt zajlottak az események, alkalmanként a nap folyamán közel 10 ezer ember látogatott ki a rendezvényre, ami 2019-ben a legjobb új belépő esemény volt a szezon során és legutóbb a FIM elnöke, Jorge Viegas is megtisztelte a jelenlétével.

A Bronz kategóriás jegyek már 8.490 Ft-tól, a Silver kategória helyei 11.990 Ft-ért, a Gold kategória székei 17.490 Ft-ért kaphatók, de mindhárom esetben igénybe vehetők csoportos kedvezmények. Limitált darabszámban elérhetők Paddock-jegyek és VIP SkyBar csomagok is az év leglátványosabbnak ígérkező zárttéri sporteseményére.

Friss