2024. április 25. 17:01

KezdőlapNE VEDD ELIdén is átadják a Gulfos díjakat

Idén is átadják a Gulfos díjakat

-

Ezen a héten rendezik meg a Gulf Szponzorprogram díjátadóját, ahol a négy meghívott vendég mellett a Gulf Racing Hungary versenyzői is felfedik, hol indulnak idén.

Az elmúlt évekhez képest annyiban lesz más az idei, hogy nem három, hanem négy díjazott lesz. A negyedik díj abból az apropóból született, hogy évközben a Strider Zoltán féle 208-as Peugeot megjelent az E-Sport világában.

„Az idei négy díjazottunk közül mindenki más irányban versenyez. Bartos Máté szimulátorozik, ő kapja majd a különdíjunkat. Azt gondolom ebben a rohanó világban figyelnünk kell a szimulátoros irányba is, hiszen a Covid-19 óta nagyon népszerű lett” kezdte a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette. „Van nagyon fiatal díjazottunk is Saárossy Zalán személyében, aki a Mams Short Track Quad Bajnokság mini kategóriájában szerzett bajnoki címet.”

A többi díjazott már autós kategóriákban szerepel, az egyikőjük Kunmadarason gyűjtögeti a kilométereket, a másik pedig egy gyönyörű Gulf design-os Mazda volánja mögött szlalomozik.

„Herczeg Viktor az a személy, aki a program kiírását a legjobban teljesítette, ő főként Kunmadarason indult egy Suzukit kormányozva. Jordán Péter szlalomozik egy Mx-5-ös Mazdával, ami kimondottan Gulf színekben pompázik” – tette hozzá Strider Zoltán.

A négy díjazott mellett biztosan ott lesz még Strider Zoltán és Szilágyi Patrik is, akik ismertetik majd az idei évüket.

A szponzorprogram az idei évtől némileg megváltozott, új megnevezése van GULF RACING FUEL néven, ezzel a Gulf versenybenzinét szeretnék megismertetni a hazai versenyzőkkel. Az M-Sport autói is a Gulf benzinjét használják. A teljes választék itthon is elérhető.

Az idei kiírás itt olvasható

 

Friss