KezdőlapNE VEDD ELMár lehet nevezni a ZEG Rally Showra

Már lehet nevezni a ZEG Rally Showra

-

Megnyilt a nevezési lehetőség a II. ZEG Rally Show-ra. Augusztus első hétvégéjén Zalaegerszegen a belvárosban, a ZalaZone területén, valamint Gellénháza és Nagylengyel környékén vehet részt az eseményen az a 90 versenyzőpáros, akik leadják nevezésüket.

Jövőre is jövünk” – ezzel búcsúzott versenyző és néző 2021-ben Zalaegerszegtől, és most itt a lehetőség, hogy a versenyzők ezt a szándékot nevezésükkel is megerősítsék. A nézők közül aki nem foglalta le a szállását erre a hétvégére még megteheti, mert bátran mondhatjuk, hogy kár lenne kihagyni ezt a rally ünnepet.

A program 2022-ben kibővült. Az új gyorsasági szakaszokkal Gellénházán és Nagylengyelen 60 kilométer fölé nőtt a versenytáv. A ZalaZone is rengeteget fejlődött az elmúlt egy évben, így itt is újdonságokat láthat a közönség és a résztvevők, no meg ne feledjük azt sem, hogy újra itt lesz Magyarország egyetlen autópályán megközelíthető szervízparkja is.

A kiegészítő programok sorában az újdonságot egy vb futam jelenti majd, a ZEG Rally Show-val párhuzamosan zajlik majd az EnduroGP hazai fordulója is. A HUMDA elhozza két roppant sikeres közlekedésbiztonsági programját, a MotoSafety-t és a RoadSafety-t is, és talán nem tévedünk nagyot, ha arra számítunk, hogy a HUMDA Driver Academy versenyzői közül is sokakkal meg lehet ismerkedni személyesen is Zalaegerszegen.

A tavalyi közönségsikert arató belvárosi gyorsasági szakaszok átalakulnak, még több látvány, és nagyobb tempó várható, ugyanakkor a biztonságos nézői zónák, és a szupergyors pálya nyitás és zárás idén is családbaráttá teszik az eseményt.

A nevezéseket a megszokott linken lehet leadni: https://rally.chronomoto.hu/

Ugyanitt elérhető a versenykiírás tervezet, de a héten már a jóváhagyott kiírás is várható.

Fotó: ZEG Rally Show

Friss