2024. április 26. 02:29

KezdőlapNE VEDD ELVogel Adrienn és Maricsek Miklós holtversenyben zárt a cseh bajnokság női kategóriájának...

Vogel Adrienn és Maricsek Miklós holtversenyben zárt a cseh bajnokság női kategóriájának élén

-

A cseh ralibajnokság női kategóriájában pontegyenlőséggel az élen végzett Vogel Adrienn és navigátora, Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa a Drei Städte Rallyn összetettben a 37. helyen ért célba úgy, hogy az első nap végén még a 67. helyen álltak.

Ami a raliban kihívás, azzal szinte mind találkozott a magyar duó a három ország, Németország, Csehország és Ausztria határvidékén megrendezett rangos versenyen. Az eső mellett a köddel is meg kellett küzdeniük, végül azonban sikerrel vették az akadályokat a világbajnoki kandidált futamon.

“Életünk egyik legkeményebb versenye volt, az első napon a rossz gumiválasztás miatt nagyot küzdöttünk, ráadásul esett is. Szombaton az eső mellett a köddel is meggyűlt a bajunk, de így is sikerült javítani az apróbb hibákon. A második napon akkorát hajráztunk, hogy az összetett 64. helyről feljutottunk a 36. helyre, végül a 37. helyen zártunk. Nagyon köszönjük a biztatást a szurkolóknak, a partnereinknek a bizalmat, boldogok vagyunk, hogy célba értünk, Maricsek Miki most is fantasztikus munkát végzett.” – foglalta össze a hétvége eseményeit Vogel Adrienn.

A páros az RC4-es kategóriában a nyolcadik lett, írta a csapat a közleményében. A női bajnokságban pontegyenlőség alakult ki az élen, a bajnok személyéről később születik döntés.

Friss